Novosti
bsarendeitrutr

Izlagači iz Bosne i Hercegovine na sajmu namještaja i interijera “IMM Cologne 2016”, koji se održava od 18. do 24. januara u Kelnu, u prva tri dana sajam ostvarili su više od 150 kontakata sa potencijalnim partnerima i zaprimili veliki broj zahtjeva za ponudama. 

Impresije organizatora i izlgača na sajmu u priloženim video izjavama.

Lejla Međedović, savjetnica za izvoz u VTK/STK BiH: “Veoma smo zadovoljni ovogodišnjim nastupom naših proizvođača u Kelnu”

Sead Buljina, direktor Krivaja-Mobel iz Zavidovića: “Naša firma već drugu godinu zaredom nastupa na sajmu u Kelnu”

Dragoslav Šiljak, Masterwood iz Prijedora: “Prvi put učestvujemo na sajmu u Kelnu i zadovoljni smo postignutim rezultatima”

Emina Memić, Bosnian beech board iz Visokog: “Tu smo drugu godinu za redom i nadamo se da ćemo ponoviti prošlogodišnji uspjeh”

Slobodan Nešković, savjetnik direktora firme Lignum iz Lopara: “Sajam nam daje priliku da se predstavimo svjetskom tržištu”

Amir Osmičić, menadžer firme Solidwood iz Gradačca: “Naša firma postoji 60 godina, međutim ovo je prvi put da smo na ovakvom sajmu”

Inserti- Šesti nastup BiH na sajmu namještaja IMM COLOGNE na kojem su predstavljene izvozne kolekcije namještaja osam bh. firmi kupcima širom svijeta

Podsjećanja radi, na zajedničkom štandu Bosne i Hercegovine na sajmu IMM COLOGNE 2016, svoje izvozne kolekcije namještaja predstavlja osam bh. firmi, i to: PRAKTIK d.o.o. Vogošća, NAMJEŠTAJ/ SOLIDWOOD d.d. Gradačac, MINALLI d.o.o. Sarajevo/ Živinice, WOODTEAM d.o.o. Ilijaš, KRIVAJA MÖBEL d.o.o. Zavidovići, BOSNIAN BEECH BOARD d.o.o. Visoko, MASTERWOOD d.o.o. Prijedor i LIGNUM d.o.o. Lopare.

Nastup Bosne i Hercegovine na sajmu “IMM Cologne 2016” je organizirala Vanjskotrgovinska komora BiH uz finansijsku podršku Ministarstva vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH.

 

- komorabih.ba

Solid Wood